Island ProTravel

- Din Islandsexpert

Vår resebyrå

Med sju kontor i Europa är Island ProTravel en av de ledande leverantörerna av resor till Island. 
Våra anställda i alla länder har bred kompetens för att skräddasy alla typer av resor till Island.

Grundläggarna av Island ProTravel är islänningen Gudmundur Kjartansson, som har arbetat med resor till Island sedan 1992 och Ann-Cathrin Bröcker som har 15 års erfarenhet med islandsturism.      

De flesta ser Island som ett exotiskt och unikt land och det är det! Vi ser det som ett privilegium att få arbeta med resor till den här fantastiska platsen. I vårt företag Island ProTravel har du tillgång till ett internationellt och professionellt team med bred kunskap och över tolv års erfarenhet av Island som turistmål. 

Vi är experter på både individuella och gruppresor till Island. Du kan välja mellan olika inriktningar med betoning på särskilda aktiviteter eller intressen, t.ex  fågelskådning och geologi, glaciärvandring, cruise runt Island och Grönland, höglandsresor, jakt på norrskenet, naturupplevelser, fiskeresor, ridturer och jeep-safaris. Utöver våra paketresor kan vi skräddarsy din egen drömresa till Island. Vi har även ett stort utbud av utflykter på Island med allt ifrån äventyrsexpeditioner till utflykter med båt eller flyg.

Vår avdelning på grupp och konferensresor skräddarsyr spännande och innehållsrika Islandsprogram som passar alla typ av budget.

Alla arrangemang sköts av skickliga och välutbildade lokala arrangörer med utmärkta guider som ledare. Island är ett annorlunda resmål som kräver en erfaren och kunnig researrangör. Som Islandsspecialister med eget kontor i Reykjavik, gör vi allt för att du ska få uppleva en fantastisk resa till "Isens och Eldens Land".

Genom vårt kontor i Reykjavik har vi 24 timmars service för alla våra kunder. Vårt journummer på Island är (+354) 869 6663

IslandProTravel har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet samt registrerad som researrangör hos Islands Turistråd.

Vi önskar er en trevlig resa till Island!

Gudmundur Kjartansson - VD

IPT Island ProTravel Scandinavia AB
Box 23006
104 35 Stockholm
Tel: 08 5541 0085
Orgnr: 556726-1002
E-mail: info@islandprotravel.se
Hemsida: www.islandprotravel.se

Vill du vara först att få våra fina erbjudande och nyheter om våra resor - anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

 

Våra kontor:

Nyheter och väder

  • ICELAND AIRWAVES MUSIC FESTIVAL

    En mycket populär musikfestival med både ny isländsk och internatinell musik...

    mer...

Islandsresor

Resor till Island

Res till Island! Vi erbjuder rundresor, weekendresor, kör-själv, ridturer och kan alltid skräddasy din drömresa!

/n