Resor till Island

Se vårt stora utbud av islandsresor

Semester på Island

Din semester på Island

Vi erbjuder många möjligheter till att uppleva fantastiska Island. Välj mellan Kör- Själv resor med hyrbil, husbil eller superjeep, korta och längre ridturer, rundresor i buss med guide, kryssningar till Island och Grönlandfiskeresor, golfresor och gruppresor och konferensresor. Vi har även ett stort utbud av utflykter på Island.

Här nedan hittar du våra omfattande rundresor och paketresor till Island. Vi hjälper dig gärna att hitta just den resan som passar dig och gör din vistelse inspirerande och givande, trevlig och avkopplande eller äventyrlig och spännande. Vårt mål är helt enkelt att din resa blir så bra som möjligt!

Om du inte hittar det du söker är du välkommen att ta kontakt med oss så skräddarsyr vi en resa enligt dina önskemål. Är du intresserad av hotell och vandrarhem på Island, gå gärna in här och läs mer.

Som kund till oss har du tillgång till vår jourtelefon på vårt kontor i Reykjavik för hjälp, tips eller kanske vill du komplettera med någon utflykt. Vi önskar dig hjärtligt välkommen till magiska Island!

Våra resor

 • Reykjavik

  Reykjavik

  Reykjavik, Europas nordligaste huvudstad är en idealisk utgångspunkt för att utforska den varma källan Blå Lagunen, det gyllene vattenfallet Gullfoss och de varma källorna i Geysir området - som utgör en av de mest kända sevärdheterna på Island! Oavsett om stannar en vecka eller tar en snabbvisit så är Reykjavik värt ett besök året runt!

  Våra resor
 • Rundresor Island

  Rundresor

  Här får du en oförglömlig semesterupplevelse på Island – se alla de gömda hemligheterna som naturen erbjuder på en av våra guidade specialturer! Här hittar du våra guidade rundresor på Island från 6 till 11 dagar. Perfekt för alla som vill lära sig om landet av eld och is, myter och sagor. Guidning sker på svenska eller skandinaviska.

  Våra resor
 • Kör Själv Resor

  Hyrbil

  Utforska Island i eget tempo med hyrbil, husbil eller jeep! Res på egen hand och boka din logi själv eller välj någon av våra färdiga paket med olika biltyper samt inkvartering på hotell, vandrarhem eller i stugor. Vi kan också skräddarsy ett kör själv paket på Island enligt dina egna önskemål.


  Våra resor
 • Gruppresor och konferens

  Blå Lagunen

  Vi erbjuder flera typer av gruppresor och konferenser och har du ett speciellt intresse för din grupp, så skräddarsyr vi utifrån era önskemål. Vi har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor och konferenser och erbjuder många olika alternativ som kick-off, incentive resor, julbord, guidade turer med privat chaufför eller skol- och studieresor.

  Våra resor
 • Cruise Island och Grönland

  Cruise

  För första gången har vi en expedition som ger dig alla höjdpunkter på Island, med varighet på 9-11 nätter.
  Upplev Islands och Grönlands fachinerande natur på ett unikt sätt ombord på MS Ocean Diamond.  Våra resor
 • Utflykter och ridresor Island

  Islandshästar

  Upplev Islands natur på bästa sätt genom att delta på någon av våra utflykter och ridturer! Turerna leds av professionella och flerspråkiga guider. Bada i Blå Lagunen, besök Gyllene Cirkeln och följ med på valsafari. Att rida islandshäst på Island är en dröm för många och vi har ridturer för både nybörjare och mer erfarna.

  Våra resor

Nyheter och väder

 • ICELAND AIRWAVES MUSIC FESTIVAL

  En mycket populär musikfestival med både ny isländsk och internatinell musik...

  mer...

Islandsresor

Resor till Island

Res till Island! Vi erbjuder rundresor, weekendresor, kör-själv, ridturer och kan alltid skräddasy din drömresa!

/n