Island ProTravel

I 2017 har vi kontor i sju europeiska länder och är därmed den ledande reseleverantören til Island. Island ProTravel organiserar resor till privata, grupper, företag, skolklasser med mera. Vi är väldigt flexibla när det kommer till planering av resor och kan specialisera utifrån alla behov. Vårt team är tillgängligt med expertråd och personlig service i Tyskland, Storbritannien, Norge, Sverige, Danmark, Schweiz och Island. På sommarhalvåret finns det också en hjälpgrupp tillgänglig 24 timer i dygnet om problem eventuellt skulle uppstå.

VD Gudmundur Kjartansson och Ann-Cathrin Brocker har mer än 21 års erfarenhet med resor till Island och har har lyckats med att Island ProTravel idag är den ledande aktören för resor till Island. Vi har ett stort urval av resor som ridturer, camping semester, temaresor, teambuilning, kurs och konferenser, spa och välmående. Island ProTravel jobbar aktivt för att varje företag eller person skall få en minnesrik tur.

Our team

Våra kontor

De flesta ser Island som ett exotiskt och unikt land och det är det! Vi ser det som ett privilegium att få arbeta med resor till den här fantastiska platsen. I vårt företag Island ProTravel har du tillgång till ett internationellt och professionellt team med bred kunskap och över tolv års erfarenhet av Island som turistmål. 

I vår portfölj finns det många turförslag, bland annat varierade rundresor med buss och engelsktalande guide samt turer där du kan köra själv. Du kan välja paket med fokus på vissa aktiviteter och intressen men du kan också få hjälp till att sätta ihop din egen skräddarsydda resa. Du kan t.ex. resa på fjällturer, köra över glaciärer med en Super-Jeep, uppleva värmen från en aktiv vulkan, havsfiske, ridturer med mera. Vi kan sätta ihop alla typ av paket, om det antingen är individuella resor eller gruppresor

Driftschefen på vårt kontor i Sverige heter Harpa Einarsdottir som har jobbat i reselivsindustrin i 20 år. Tillsammans med Harpa jobbar Sigridur Eggertsdottir (19 års erfarenhet) och Stian Hansen.

Vårt kontor på Island har öppet hela året. När du är på Island är du välkommen att kontakta våra kollegor i Reykjavik via Icelandprotravel.is om du vill ha hjälp till att beställa fler utflykter och aktiviteter, ställa frågor eller om du behöver annan hjälp. Driftschefen på kontoret heter Matthias Kjartansson som snart har 30 års erfarenhet inom reselivsbranschen på Island och speciellt företagsturer, incentive turer och konferenser

IPT Island ProTravel Scandinavia AB
Box 23006
104 35 Stockholm
Tel: 08 5541 0085
Orgnr: 556726-1002
E-mail: info@islandprotravel.se
Hemsida: www.islandprotravel.se

video

Se en video om Island ProTravel

Vårt team

 • Gudmundur Kjartansson

  Gudmundur Kjartansson

  VD / Partner

 • Jóhanna Lárusdóttir

  Jóhanna Lárusdóttir

  Sales and Marketing Director

 • Sophia Kaletta

  Sophia Kaletta

  Online Marketing

 • Védís Garðarsdóttir

  Védís Garðarsdóttir

  Sales and Travel Consulting

Våra kontor:

11 skäl att resa med oss

 • 01

  De rättsliga aspekterna

  Om du bokar med Island ProTravel, gör du en reservation med ett lokalt företag som är registrerat i ditt eget land, där lagar och regler i detta land tillämpas. Vid eventuella problem, är det mycket lättare att följa din sak, i stället för att behöva kontakta företag i utlandet där andra lagar och regler kan gälla.

 • 02

  Vårt team och vår utmärkta kunskap

  Island ProTravel har en bra blandning av islänningar, norrmän och folk från ditt land som har goda kunskaper om Island/Sverige och en bred erfarenhet av att sälja denna unika destination. Genom att boka hos oss kan du vara säker på att du får den bästa kvaliteten och valutan för pengarna.

 • 03

  Våra produkter och tjänster

  Under årens lopp har vi valt ut en bra blandning av produkter och tjänster på Island och i Sverige till både en rimligt pris och bra kvalitet. Vi kontrollerar personligen alla produkter och tjänster som vi säljer, för att våra kunder skall få kvalitet och riktig leverans. Vi säljer inte bara färdiga paket, men vi skräddarsyr också din individuella resa.

 • 04

  Vi informerar dig noga om våra produkter och tjänster

  På vår hemsida och i våra broschyrer finner du bra och uppdaterad information om de produkter och tjänster som vi säljer. Kontakta oss gärna om du önskar mer information om en specifik produkt.

 • 05

  Resegarantifond – vi säkrar dina pengar

   

  Iceland ProTravel har den obligatoriska lokala resegarantin hos Kammarkollegiet, som säkrar dina pengar om vi eller någon av våra leverantörer på Island skulle gå i konkurs. Vänligen notera att om du bokar individuella tjänster direkt på Island via Internet, så har du ingen garanti vid en eventuell konkurs.  

   

 • 06

  Priser

  Iceland ProTravel är en av de ledande researrangörerna i utlandet som säljer resor till Island från kontor i 6 olika länder. Genom de volymer på tjänster som vi köper på Island, kan vi garantera våra kunder den bästa valutan för pengarna, dvs ju större volymer desto bättre priser. Vi vill nödvändigtvis inte erbjuda de billigaste priserna på marknaden, men vi erbjuder definitivt de bästa priserna med den bästa kvaliteten som är tillgänglig. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga mot det du finner på Internet som har samma kvalitet.

 • 07

  Vi pratar ditt språk och vi finns i ditt land

  På alla våra kontor finner du alltid en person som pratar ditt språk, som gör att eventuella missförstånd och problem undviks. Du kan ringa till oss, skriva till oss och besöka oss på våra kontor eller på flera resemässor i ditt land.

 • 08

  Betalningsvillkor och flexibilitet

  Våra betalningsvillkor är de samma som praktiseras i ditt land. Vi förväntar inte att du skall betala hela summan för de tjänster som du bokar, vilket är vanligt när du beställer på Internet. Vi är väldigt flexibla och debiterar inga höga avgifter för att ändra individuella tjänster. Vår återbetalningspolicy är väldigt flexibel för tjänster som du eventuellt inte kan använda dig av eller av någon annan anledning inte kan delta på.

 • 09

  Resedokument

  Island är inte en billig destination och vi önskar inte sälja den som en sådan. Våra kunder betalar en rättvis pris för de produkter vi säljer och därför har de rätt att få resedokument med bra kvalitet. Vi sätter stor vikt vid att skicka dig resehandlingar som du kan använda både till din resa till Island men också till dina förberedelser.

 • 10

  Vårt eget Iceland ProTravel Service kontor på Island

  Iceland ProTravel är den enda researrangören utomlands som har ett servicekontor på Island året runt. Vi erbjuder Meet and Greet service vid ankomst till Island samt 24/7 telefon för eventuella nödsituationer, om du behöver hjälp eller har frågor under din vistelse på Island. Detta kontor säljer också ett brett utbud av lokala utflykter och aktiviteter och du är så klart välkommen att besöka vårt kontor i Reykjavik.

 • 11

  Hållbar resa

  Vi främjar hållbar turism på Island. Vi arbetar främst med hotell som har det isländska miljöcertifikatet Vakinn (www.vakinn.is/en) och med Europcar som är den enda ISO 14001-certifierade biluthyrningsleverantören på Island. Läs mer om hållbar resa på Island.