Reseförslag

Sortera efter Ingen
Island ProTravel Scandinavia | Vandring på Island

Laugavegur

På denna resan till Island vandrar deltagarna på Laugavegur, som är känd för sin vackra natur. Här var det vulkanutbrott för bara 7 år sedan. Ett unikt syn som visar jordens krafter och makt.

6 dagar / 5 nätterJuni - September

Från kr. 23599,-23599 Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Vandring på Island

Laugavegur & Fimmvorduhals

På denna resan till Island vandrar deltagarna på Laugavegur, som är känd för sin vackra natur. Deltagarna skall också gå genom Thorsmörk och Fimmvorduhals. Här var det vulkanutbrott för bara 7 år sedan. Ett unikt syn som visar jordens krafter och makt.

8 dagar / 7 nätterMaj-September

Från kr. 25800,-25800 Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Fotoresa till Island

3-dagars fotoresa

På denna tre-dagars turen får du fotografera de finaste platserna på södra och sydöstra Island. Bubblande varma källor, Geysir och Strokkur, olika platser i Thingvellir Nationalpark och Vatnajökull - Europas största glaciär, glaciärlagunen, svarta lavastränder och unika formationer från stelnad lava.

3 dagar / 2 nätterOktober - April

Från kr. 17520,-17520 Per person

Detaljer
Från kr.

11-dagars fotoresa runt Island

På samma dag kan det regna, snöa och vara strålande sol. Detta gör att man kan få helt olika fotografier på samma dag. Kombinera detta med den otroliga naturen på Island och du har ett perfekt resmål för hobbyfotografer och entusiaster.

11 dagar / 10 nätter21 Jan - 31 Jan 2018

Från kr. 94999,-,-94999,- Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Trollturen på Island

Trollturen

De högsta fjällen utanför höglandsplatån på Island ligger på Trollhalvön som definitivt är de mest robusta. Trollfjällen är off-road och ett paradis för downhill cykling. Fjällen är inte speciellt utforskade och naturen är oberörd. Här kommer du helt nära naturen.

3 dagar / 2 nätterHela året

Från kr. 24640,-,-24640,- Per person

Detaljer
Från kr.

Raven AM

Utforska Islands tuffa och magiska vildmark. Rave AM är turen för mountainbikern med erfarenhet. Turen går över branta fjäll, djupa dalar och kuperad terräng. Denne rutt tar dig bort ifrån de mjuka cykelvägarna och ut i okända områden. Guiderna tar dig med in i en värld av margisk och tuff natur som endast finns på Island.

5 dagar / 4 nätterHela året

Från kr. 35480,-,-35480,- Per person

Detaljer