Säsong:
Hela året
Pris från:
-
Varighet:
Varierande
Avresa:
Utifrån flighter

Vi skräddarsyr Islandsresor för resebyråer

Prisförfrågan

Oavsett om det är en guidad rundresa med buss, cruise, aktivitetsresor eller specialturer, har Island ProTravel över 20 års erfarenhet med att organisera gruppresor till Island. Med vårt suveräna nätverk, kunskap och erfarenhet designar vi attraktiva resor till Island. 

Island ProTravel

Island ProTravel Scandinavia | SuperJeeps

Tack vare vårt välutvecklade nätverk på Island med stora hotellkvoter, kan vi förhandla de bästa fördelarna för resegrupper. Enbart i 2016 hade vi över 450 gruppresor till Island. I tillägg till kompetens och en unik destination, ligger hemligheten bakom vår succé i ett brett nätverk av lokala tjänsteleverantörer, som passar perfekt för att organisera grupp- och incentiveresor.  

Island ProTravel har guider som pratar ditt språk och ett servicekontor på Island som är öppet dygnet runt under högsäsongen. Island ProTravel har också ett dotterföretag som heter Norway ProTravel som säljer resor till Skandinavien. I 2015 bildade vi ett nytt företag; Island ProCruises, som arrangerar kryssningar från Island till Grönland och Island runt. 

Harpa Einarsdottir

Harpa har lång erfarenhet med försäljning av resor till Island, men har också jobbat flera år med affärsresor runt om i hela världen. Hon är en serviceminded Islänning som flyttade till Norge i 1999. Hon känner den skandinaviska marknaden väldigt väl och i kombination med hennes lokalkunskaper om Island, är du i de bästa händer när du skall planera och beställa både en semesterresa och företagsresa. 

Sänd oss en förfrågan där du lägger in information på en typ av resa du skulle kunna tänka dig att vi skräddarsyr för dig. Utifrån denna informationen kan vi förbereda oss på ett telefonsamtal där vi avtalar vidare samarbete. 

Fördelar

  • Stort nätverk av lokala tjänsteleverantörer
  • Väldigt bra allotments på hotell
  • Konkurrenskraftiga gruppregler

RESOR MED ISLAND PROTRAVEL

  • Servicekontor mitt i Reykjavik
  • Service telefon öppet dygnet runt under högsäsong
  • Mer än 20 års erfarenhet