Säsong:
Vinter
Pris från:
Prisoffert
Varighet:
2-4 dagar
Avresa:
Varierande

JULBORDSRESA TILL REYKJAVIK

Prisförfrågan

Ta med dig dina kollegor eller vänner på en julbordsresa till Island! Här kan ni kombinera härliga matupplevelser med spännande aktiviteter. Några veckor före jul öppnas det en julmarknad i Reykjaviks centrum och Hafnarfjördur.  Reykjavik har också många spännande butiker med både isländsk design och intenationella brands.

JULBORDSRESA TILL REYKJAVIK

Ankomst – Reykjavik

Island ProTravel Scandinavia | Reykjavik

Ni flyger till Island från Arlanda eller Köpenhamn och landar på Keflavik flygplats utanför Reykjavik. På flygplatsen går det buss till Den Blå Lagunen och när ni blivit goda och varma går turen vidare till Reykjavik och hotellet ni skall bo på. 

När ni ankommer hotellet har ni resten av dagen till fri disposition och kan utforska stadens många pärlor. Reykjavik har bra shopping och du finner många produkter här som inte finns på andra ställen. Reykjavik är känd för många moderna och speciella caféer och barer. Det finns restauranger av alla slag och om du behöver hjälp till att välja, kan vi så klart hjälpa dig med det. 

Den Gyllene Cirkel

Island ProTravel bild

Den Gyllene Cirkeln tar dig med på en resa till de viktigaste och mest kända attraktionerna på Island. Denna turen startar med att ta dig till Geysir, där du kan se kokande vatten spruta 30 meter opp i luften. Gejsern är väldigt aktiv och har utbrott var 4-8 minut. Man får känna på naturens krafter på nära håll och det är väldigt imponerande. Vidare går turen till Gullfoss som är ett två-stegs vattenfall på 32 meter. Ett vattenfall på den här storleken måste upplevas! Avslutningsvis går turen till världens första parlament, Thingvellir. Byggnaden restes år 980 och är placerad på gränsen mellan Eurasia och Nordamerikas kontinentalplattor. Dessa plattor glider isär och det kan man tydligt se spår av. Det är väldigt imponerande och sätter saker och ting i perspektiv. Läs mer om turen här.

På kvällen blir det serverat isländsk middag och god dricka till gruppen. Restaurangerna vi använder ligger i Reykjaviks centrum i gångavstånd från de hotell som vi använder. 

Öppen Dag

Island ProTravel bild

Denna dagen är öppen för det mesta. Vi reommenderar att du ser igenom listan med Utflykter som vi erbjuder.  Här kan ni välja och vraka det som passar er grupp bäst. Det finns utflykter för familjer, unga och äldre. 

Hemresa

Island ProTravel bild

Efter en innehållsrik resa till Island är det dags att resa hem till Sverige. Gruppen blir hämtad på hotellet med buss och blir körda till flygplatsen. Om det är behov för anknytningsflyg kan vi ordna detta. Vänligen precisera detta är ni sänder in en förfrågan. 

Sänd oss en oförpliktande prisförfrågan, så svarar vi dig inom 48 timmar.

 

Tour kod: 0401

Priset inkluderar

  • Övernattning på hotell i Reykjavik
  • Transport till och från Reykjavik/Flygplats
  • Den Gyllene Cirkel
  • Den Blå Lagunen
  • Julmiddag (Svensk / Isländsk)

Inte inkluderat

  • Alkohol
  • Utflykter
  • Anslutningsflyg