Utflykter

Sortera efter Ingen
Loading...
Island ProTravel Scandinavia | Stokkur

Den Gyllene Cirkel

Den Gyllene Cirkeln tar dig med på en resa till de viktigaste och mest kända attraktionerna på Island.

8 timmar09:00 - Hela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Seljalandsfoss

Äventyr på Södra Island

En heldags resa som ger dig en väldigt bra insikt i naturen som man inte finner på något annat ställe i världen än på Island.

11 timmar09:00 - Hela året

Från kr. ,-

Detaljer
Den Blå Lagunen - Island ProTravel Scandinavia AB

Den Blå Lagunen

Slappna av och njut det mineralrika vattnet. Oavsett väder är det är en upplevelse att simma runt i den varma blåa lagunen.

VariabelHela året

Från kr. 530,- 530 Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Norrsken

Norrsken på havet

För att kunna uppleva norrskenet på bästa sätt måste man befinna sig på ett ställe där det inte finns luftförorensning. På denna båtturen får du uppleva norrskenet på sitt starkaste inne i en öde fjord.

2-3 timmar21:00/22:00 - Oktober-April

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia |Vulkan Island

Inuti en vulkan

Bli med till detta unika naturfenomen på Island. Den stora vulkankratern är öppen för besökande med guide och du kan förvänta dig en explotion av färger och en storslagen upplevelse.

5-6 timmar15 Maj till 15 September

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Valsafari

Valsafari

Se dessa enorma varelser på havsytan och låt dig bli fashinerad! Ta turen ut från hamnen i Reykjavik och res längs med Islands västkust där det är lätt att se många val- och delfinarter.

3 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Thingvellir Nationalpark

Glymur vandringstur

Det bästa sättet att uppleva Islands natur på är att ta en vandringstur. Denna turen tar dig med till Glymur vattenfall från Hvalfjörður. En väldigt fotogen vandringstur till Islands högst belägna vattenfall.

Ca. 6 timmar15.05. - 30.09.

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Super Jeep

Norrskensjakt med Super Jeep

Ett kul sätt att uppleva Island på är att köra de enorma bilarna. De kryssar älvar och kör uppför backar som om det är en lek. Turerna är med guide och du får massa information under turen.

3-3,5 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | ATV

Fyrhjuling över lavastenar

En adrenalinfylld tur över stelnad lava är något av det mer häftiga du kan göra på Island. En tur som ger dig fart, spänning och en upplevelse utöver det vanliga.

3-3,5 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Reykjavik

Matupplevelse

På Island serveras det mycket sjömat men också olika typer av kött. Island har en lång tradition med god, sund och smakrik mat. På den här turen går ni med guide inom flera restauranger och får smaka på olika varianter av traditionell isländsk mat.

4 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Helikopter Island © Patrick Güller

Helikoptertur - Reykjavik från luften

Det finns nästan inte ett bättre sätt att uppleva ett land på än med en helikoptertur. Det är kanske lite dyrt, men helt klart något som du inte kommer att glömma. Detta rekommenderas på det starkaste.

35-40 minuterHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Helikopter Reykjavik

Helikoptertur - Geotermiskt område

På denna turen flyger ni till det geotermiska område Hengill. Et väldigt område med kokande vatten och massa aktivitet. Det är ett otroligt syn att se från luften. Området är svårt att komma till utan helikopter.

50-60 minuterHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Helikopter Reykjavik © Patrick Güller

Helikoptertur - Vattenfall och djupa dalar

Denna turen har tre attraktioner, Glymur vattenfall, Þingvellir Nationalpark och Hengill (ett geotermiskt område). På den sista attraktionen landar helikoptern så att deltagarna kan gå ut och se lite närmare på det unika landskapet. Denna turen är den mest omfattende och innehållsrika turen.

70-90 minuterHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Lavatur

Ridtur - Lavatur

Det er något helt speciellt att rida på Island. Det är kul, spännande, lärorikt, utmanande och ett fantastiskt sätt att uppleva Island på. Har du aldrig ridit förut, bör du verkligen ta den här turen!

4 timmar (ca. 1,5 timmar på hästryggen)Hela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Islandshäst

Vikingtur

Denna turen är för ryttare med erfarenhet. Det är svårt att hitta ett mer minnesvärdigt sätt att uppleva Island på än att rida på den traditionella Islandshästen. På denna turen korsar deltagarna älven Kaldá, utforskar Heiðmörk naturreservat eller Helgafell.

7 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Islandshäst

Hästäventyr för familjen

Den perfekta upplevelsen för hela familjen! Se och delta på denna turen med speciellt utvalda hästar som ägnar sig för barn och vuxna, med guide som försäkrar sig om att hästarna uppför sig så vänligt som möjligt. Ridtiden är på ca. 30 minuter.

3 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Norrsken

Upplev Norrskenet

Delta på denna vackra utflykten för att se norrskenet från det mörka landskapet utanför staden. Det är här du kan få uppleva det gröna ljuset dansa lätt över natthimlen.

3 timmarSeptember - April

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Reykjavik

Ölprovning

Bli med på denna smakrika färd genom Islands öl, lokala bryggerihistoria och de bästa barerna i Reykjavik. Om du är intresserad i något av detta, så bör du verkligen vara med på denna innehållsrika aktiviteten medan du är i Reykjavik.

Hela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Havsfiske Island

Havsfiske

Du känner fisken som biter i kroken och kämpar med all kraft, fiskspöt som böjer sig ned mot havet och du håller imot allt du orkar. Du vevar in linan sakta och dragkampen mellan dig och fisken startar. Det är intensivt och när du äntligen fått den stora fisken i båten, kommer lyckoruset.

Hela året

Från kr. 980,- 980 Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Snæfellsnes

Snæfellsnes

På vackra Snæfellsnes kan du uppleve allt Island erbjuder. Lavaformationer, vulkaner, svarta stränder, glaciärer, fjordar och dalar, varma källor och mycket mer. Ett perfekt och lugnt ställe att njuta av storslagen natur.

VariabelHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Myvatn

Game Of Thrones

Denna turen tar dig med till områdena där serien är inspelad. Du får gå i skådespelarnas fotspår och se landskapet i verkligheten. Du kan ta fantastiska foton och uppleva det unika isländska landskapet som du ser det i TV-serien.

8 timmarHela året

Från kr. 1140,- 1140 Per person

Detaljer
Island ProTravel Scandinavia | Snorkling på Island

Snorkling mellan kontintenterna

Simma från Amerika till Europa i kanske världens klaraste ishav. Här simmar du mellan de tektoniska plattorna vi känner som Amerika och Eurasia. Detta ligger helt säkert på alla dykares bucket list.

5 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Från kr.

Cykling - Helifatbiking

För att komma till de allra bästa platserna för att cykla på Island, måste man fraktas med helikopter. Häng med på det här råa äventyret på glaciärer, vulkaner, lavasten och snö.

4 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Från kr.

Cykling - The Edge

Att cykla på Island är både utmanande och väldigt kul. Underlaget är varierande och krävande och helt annorlunda än det som finns i Sverige.

4-5 timmarHela året

Från kr. ,-

Detaljer
Från kr.

Den Gyllene Cirkeln och den hemliga lagunen

Dagstur tlil varma källor vid Geysir, Gullfoss, Faxifoss, Thingvellir och den hemliga lagunen.

VariabelHele året

Från kr. ,-

Detaljer